Farmasi Dispozitiv de curățare FOAMI

Include în rutina ta de îngrijire zilnică acest dispozitiv de curățare, pentru o mai mare luminozitate, un contur mai bine definit și un aspect vizibil mai tânăr al tenului. Exfoliază ușor, deschide porii și îndepărtează excesul de sebum, precum și particulele de praf. După utilizare, este recomandată folosirea produselor din rutina de ingrijire zilnică – loțiunea tonică, serumul și crema hidratantă.

Îndepărtează machiajul cu grijă, apoi umezește dispozitivul și fața cu apă caldă. Aplică produsul de curățare preferat pe dispozitivul de curățare și curăță, pe rând, fruntea, pomeții, nasul și bărbia, fiecare pentru cel puțin 15 secunde. Clătește fața cu apă curată, apoi curăță dispozitivul cu grijă. Aplică serumul și crema hidratantă în cantitățile obișnuite, folosind cealaltă parte a dispozitivului, masând fața cu mișcări circulare. Clătește dispozitivul cu apă caldă.  

Farmasi Dispozitiv de curățare FOAMI

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

👉Puteți comanda aici:
https://www.farmasi.ro/Product/Search?keyword=9700639

Farmasi Dispozitiv de curățare FOAMI – video

Farmasi Dispozitiv de curățare FOAMI – Produse din aceeași serie

Inscriere Farmasi

IMPORTANT: discountul de 23-30% fata de pretul de catalog, este oferit la orice comanda indiferent de valoare. Practic, dupa logare in contul tau ai TOATE produsele la pret redus.

Pasul 1: Faceți clic pe link și completați formularul de înregistrare.

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

  • Codul sponsorului tău: 30051195
  • Parola trebuie să fie formată din minim 8 caractere, incluzând cel puţin o literă mare şi o cifră!
INSCRIERE FARMASI

Pasul 2: Deschideți e-mailul de la Farmasi

Veți găsi numărul de identificare al Farmasiei în e-mail.

Pasul 3: Conectați-vă la contul dvs. la pagina Farmasi.

Ați primit un număr de identificare în e-mailul de activare. Cu acest număr și parola pe care le-ați primit în timpul înregistrării, vă puteți autentifica pe site-ul Farmasi.ro.