Farmasi Dr. C. Tuna Skin Solutions

Pentru O Piele Sănătoasă şi cu Aspect Proaspăt Soluțiile Dr. C. Tuna Pielea, un organ care respiră și se reînnoiește singur. Cu toate acestea, din diferite motive, precum schimbarea stilului de viață, stresul, alimentația dezechilibrată, tulburările de somn, poluarea, razele solare nocive sau folosirea necorespunzătoare a produselor cosmetice, în timp, pielea își pierde din calitate.

Toți acești factori cauzează uscăciune, acnee, închiderea porilor, ten tern și multe alte probleme la suprafața pielii. În diferite stagii ale îngrijirii pielii, diferite produse pot fi necesare, în funcție de nevoile și tipurile pielii.

Gamele de îngrijire a pielii Dr. C. Tuna oferă soluții pentru fiecare tip de preocupare a pielii, începând chiar cu curățarea pielii. Aceste produse, dezvoltate în Laboratoarele Farmasi, sunt rezultatul cercetărilor științifice inovatoare, cu scopul de a găsi nu doar soluții la problemele pielii, ci și de a îmbunătăți calitatea pielii pentru a preveni alte probleme.

Produsele pe care le alegi pentru îngrijirea pielii ar trebui să:

  • Ofere soluția adecvată pentru problema pielii tale
  • Satisfacă nevoile pielii tale
  • Fie potrivite pentru tipul tău de piele
Farmasi Dr. C. Tuna Skin Solutions

Inscriere Farmasi

IMPORTANT: discountul de 23-30% fata de pretul de catalog, este oferit la orice comanda indiferent de valoare. Practic, dupa logare in contul tau ai TOATE produsele la pret redus.

Pasul 1: Faceți clic pe link și completați formularul de înregistrare.

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

  • Codul sponsorului tău: 30051195
  • Parola trebuie să fie formată din minim 8 caractere, incluzând cel puţin o literă mare şi o cifră!
INSCRIERE FARMASI

Pasul 2: Deschideți e-mailul de la Farmasi

Veți găsi numărul de identificare al Farmasiei în e-mail.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 1-1.jpg a fájlnév

Pasul 3: Conectați-vă la contul dvs. la pagina Farmasi.

Ați primit un număr de identificare în e-mailul de activare. Cu acest număr și parola pe care le-ați primit în timpul înregistrării, vă puteți autentifica pe site-ul Farmasi.ro.

A képhez tartozó alt jellemző üres; belepes.png a fájlnév