Farmasi program de bun venit

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

Cine poate beneficia de programul de bun venit?

Afacerea FARMASI vine la pachet cu multe avantaje. În primele 4 luni de la înscriere, în calitate de consultant, poti benefi cia de produse gratuite la îndeplinirea condiţiilor lunare.

Pentru a te califi ca în programul de Bun Venit e necesar să îndeplinești condiția de comandă minimă în fi ecare din cele 4 luni consecutive ale programului. Valoarea de 30 puncte se poate cumula din mai multe comenzi. În cazul în care într-o lună condiția nu va fi îndeplinită, programul se va încheia

Farmasi program de bun venit

1.) PRIMA LUNĂ – Cumulează 30 puncte și primești:

 • Rujul Lichid Mat Red Love, nuanța 05: Rujul lichid mat Farmasi nu face niciun compromis în materie de culoare și rezistență!
  • – Perfect mat
  • – Textură catifelată
  • – Rezistență îndelungată
  • – Rezistent la transfer
  • – Putere mare de acoperire, culoare intensă.
 • Farmasi Mascara ZEN: Perie profesională din silicon ce permite separarea geană cu geană. Defi nește, alungește și oferă volum genelor. Hrănește genele datorită conținutului de vitamina E.)

2.) A DOUA LUNĂ – Cumulează 30 puncte și primești:

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

3.) A TREIA LUNĂ – Cumulează 30 puncte și primești:

 • Mr. Wipes Detergent concentrat multifuncțional cu aromă de flori albe: Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor. Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul multifuncțional îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul proaspăt persistă mult timp și nu necesită clătire. 
 • Crema hidratantă Dr. C. Tuna Aqua: O cremă hidratantă cu textură de gel, care oferă hidratare de lungă durată, lăsând tenul hidratat și fin. Testat dermatologic.

4.) A PATRA LUNĂ – Cumulează 30 puncte și primești:

Pentru a beneficia de acest program este necesar să fii activ/ă în toate cele 4 luni consecutiv începând cu prima lună din care ai efectuat comandă.

Apasă butonul de mai jos şi completează datele:

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

Inscriere Farmasi

IMPORTANT: discountul de 23-30% fata de pretul de catalog, este oferit la orice comanda indiferent de valoare. Practic, dupa logare in contul tau ai TOATE produsele la pret redus.

Pasul 1: Faceți clic pe link și completați formularul de înregistrare.

👉Inscriere Farmasi
Codul sponsorului tău: 30051195

 • Codul sponsorului tău: 30051195
 • Parola trebuie să fie formată din minim 8 caractere, incluzând cel puţin o literă mare şi o cifră!
INSCRIERE FARMASI

Pasul 2: Deschideți e-mailul de la Farmasi

Veți găsi numărul de identificare al Farmasiei în e-mail.

Pasul 3: Conectați-vă la contul dvs. la pagina Farmasi.

Ați primit un număr de identificare în e-mailul de activare. Cu acest număr și parola pe care le-ați primit în timpul înregistrării, vă puteți autentifica pe site-ul Farmasi.ro.